Dé Kinesis fysiotherapeut van Zoetermeer! – FysioZoetermeer – Zoetermeer

FysioZoetermeer

Gewoon lekker kunnen bewegen!

Dé Kinesis fysiotherapeut van Zoetermeer!

FysioZoetermeer is een allround fysiotherapie praktijk en sinds 1990 gevestigd in de wijk De Leyens. Sinds oktober 2022 verhuisd naar de Broekwegzijde 173 (voorheen Stan Laurelstrook 57) te Zoetermeer.
U kunt bij ons terecht voor alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.
Indien mogelijk, komt u naar de praktijk voor de behandeling. Als dit niet gaat, of tijdelijk niet mogelijk is, dan komen we bij u aan huis.

Al onze fysiotherapeuten zijn ‘up-to-date’ geschoold. Hierdoor kunnen wij u diverse specialisaties in onze praktijk aanbieden. Zoals manueel therapie, sportrevalidatie, claudicatio intermittens (etalagebenen) en COVID-revalidatie.

Ook kunt u bij ons terecht voor echografie, EPTE, dry-needling, medical taping, Flex chair Training, fasciatherapie en Technogym Kinesis Training.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Voor meer informatie op het gebied van vergoedingen, klik hier of neem contact op met de praktijk.
Door de wet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie kunt u terecht zonder verwijzing van (huis)arts of specialist.

Neem telefonisch contact met ons op indien u gebruik wilt maken van bovenstaande behandelingen of u kunt uzelf inschrijven in onze praktijk.
De fysiotherapeut bij u om de hoek in Zoetermeer!